سایت بدون – تقریبا هیچ کجای دنیا نیست که کباب نداشته باشد، هر کجا که گوشتی باشد و آتشی ، کباب شکل می گیرد اما در زمینه کباب یکی از متخصص ترین مردمان جهان ایرانی هستند
کباب های خاص ایرانی ها از کوبیده و برگ گرفته تا چنجه و جوجه شهرت و محبوبیتی جهانی دارند.ایرانی ها رازهای زیادی در پختن انواع کباب دارند ، از به عمل آوردن کباب گرفته تا خواباندن آن در پیاز و سایر افزودنی های مچاز
اما پختن کباب هم رازهای خاص خودش را دارد تا کباب تا خام بماند و نه بسوزد و به اصطاح مغز پخت شود
یکی از این رازها گذاشتن کباب روی آتش ملایم و مدام چرخاندن آن است تا دو طرف آن در معرض آتش قرار بگیرد
از همین کار برای ساختن یک ضرب المثل استفاده شده است.این ضرب المثل می گوید سفر و گردش در جهان است که باعث می شود که یک نفر خام و بی تجربه ، به تجربه و پختگی برسد
شما را یاد یک ضرب المثل دیگر نمی اندازد؟بله ! بسیار سفر باید تا پخته شود خامی