ریشه و داستان ضرب المثل«کباب پخته نگردد، مگر به گردیدن»

سایت بدون – تقریبا هیچ کجای دنیا نیست که کباب نداشته باشد، هر کجا که گوشتی باشد و آتشی ، کباب شکل می گیرد اما در زمینه کباب یکی از متخصص ترین مردمان جهان ایرانی هستند

کباب های خاص ایرانی ها از کوبیده و برگ گرفته تا چنجه و جوجه شهرت و محبوبیتی جهانی دارند.ایرانی ها رازهای زیادی در پختن انواع کباب دارند ، از به عمل آوردن کباب گرفته تا خواباندن آن در پیاز و سایر افزودنی های مچاز

اما پختن کباب هم رازهای خاص خودش را دارد تا کباب تا خام بماند و نه بسوزد و به اصطاح مغز پخت شود

یکی از این رازها گذاشتن کباب روی آتش ملایم و مدام چرخاندن آن است تا دو طرف آن در معرض آتش قرار بگیرد

از همین کار برای ساختن یک ضرب المثل استفاده شده است.این ضرب المثل می گوید سفر و گردش در جهان است که باعث می شود که یک نفر خام و بی تجربه ، به تجربه و پختگی برسد

شما را یاد یک ضرب المثل دیگر نمی اندازد؟بله ! بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

ضرب المثل های بیشتر را می توانید در لینک زیر پیدا کنید

مجموعه ای بی نظیر از ضرب المثل‌های فارسی همراه با داستان و کاربرد

مطلب پیشنهادی

یازده ماده غذایی کلیدی برای همه آن هایی که می خواهند وزن کم کنند

داشتن یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین می‌تواند به شما در کاهش وزن کمک کند. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *